Show Changes Show Changes
Print Print
Recent Changes Recent Changes
Subscriptions Subscriptions
Lost and Found Lost and Found
Find References Find References
Rename Rename
Administration Page Administration Page
Topic Locks Topic Locks

Search

History

5/30/2015 3:41:29 AM
-36.72.93.185
7/18/2014 8:30:38 AM
-86.125.60.251
List all versions List all versions

RSS feed for the SquirrelWiki namespace

Easy Cargo ofera solutii complete
.

Check out the formatting tips on the right for help formatting and making links.

Use the template below:

Summary

Add your wiki text here.

EasyCargo ofera solutii complete in materie de transport marfa pe teritoriul intregii tari dar si pe plan international. Portalul nostru este impartit in doua parti principale, una destinata celor care cauta transportatori (au marfuri) si una destinata celor care sunt transportatori (si cauta marfuri). Conceptul functioneaza extrem de eficient, transporatorii fiind gata sa preia orice tip de marfa in orice colt al tarii, la cele mai mici preturi garantate. Easy Cargo se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor, corporatiilor si institutiilor.

Servicii de cea mai inalta calitate

Echipa din spatele brandului isi da silinta pentru a asigura servicii de cea mai inalta calitate in materie de transport marfa pentru toti cei care intra pe site-ul nostru, facand cautarea clientilor mult mai usoara. In ultima vreme au fost aduse mai multe imbunatatiri serviciilor de pe site, iar de acum este mult mai facila plasarea unei comenzi de transport marfa si administrarea ei. Totul se datoreaza noii interfate user-friendly a Easy Cargo, pentru ca oricine ne calca pragul sa aiba parte de transparenta si eficienta maxima.

Portal inovativ

Aceste imbunatatiri se refera la o pagina de start usor de navigat si la mai multe optiuni dupa care se poate efectua sortarea. Misiunea noastra este sa facilitam cautarea fiecarui client in materie de transport marfa si sa ii oferim siguranta si flexibilitate. Echipa dinamica din spatele portalului este gata sa va asiste cu tot ceea ce aveti nevoie.

Costuri mici

Traim intr-o lume a vitezei, o era in care toata lumea are nevoie de transport si doreste sa aloce cat mai putin timp si cat mai putine resurse acestui lucru, de aceea prin Easy Cargo intrati intr-o lume in care aceste servicii sunt realizate mult mai usor, indiferent ca sunteti producator sau distribuitor. Iar totul se realizeaza la preturi extrem de mici intr-o piata foarte dinamica.

Easy Cargo este instrumentul perfect in domeniul de transport marfa in Romania , oferind sisteme inovative, unice in aceasta bransa.

Not logged in. Log in

squirrel's community wiki

This is FlexWiki, an open source wiki engine.

Change Style

Recent Topics