Hide Changes Hide Changes
Edit Edit
Print Print
Recent Changes Recent Changes
Subscriptions Subscriptions
Lost and Found Lost and Found
Find References Find References
Rename Rename
Administration Page Administration Page
Topic Locks Topic Locks

Search

History

2/13/2017 5:38:23 AM
-5.2.255.235
List all versions List all versions

RSS feed for the SquirrelWiki namespace

Produse Feng Shui 2017
.

Check out the formatting tips on the right for help formatting and making links.

Use the template below:

Cine nu isi doreste sa aiba norocul tot timpul de partea lui? Cu totii ne dorim sa fim mai sanatosi, mai fericiti si pe deasupra sa avem de partea noastra si norocul. Pentru aceasta avem mai multe optiuni: fie sa ne amenajam casele tinand cont de regulile Feng Shui, fie sa le umplem cu plante aducatoare de noroc fie apelam la obiecte care aduc noroc.

Din fericire, exista o serie de produse Feng Shui 2017 care sunt aducatoare de noroc iar noi am adunat pentru voi cateva produse din aceasta categorie pe care le puteti pune si voi in casa dumneavoastra.

Produse Feng Shui 2017 pentru un an plin de noroc

Statuetele aducatoare de noroc nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Animale precum broaste testoase, elefanti, gnomi sau personaje precum Budha nu au rol numai decorativ ci aduc cu sine si o multime de beneficii pentru spatiul care le gazduiesc.

Unul dintre aceste produse Feng Shui 2017 sunt statuetele cu Budha care, chiar daca nu sunteti un practicant al budismului, sunt recunoscute ca fiind obiecte care aduc noroc. Spre deosebire de alte obiecte din aceeasi categorie pot sa fie puse oriunde in casa pentru a atrage norocul.

Broasca este o alta creatura magica pe care inteleptii lumii asiatice au considerat-o aducatoare de noroc. Statueta reprezentand o broasca ce adesea are o moneda in gura trebuie asezata la inaltime intrucat este considerata a fi una dintre obiectele sacre ce atrag energiile pozitive si norocul.

Elefantul este un alt obiect din categoria de produse Feng Shui 2017. Dupa cum se stie, elefantul traieste foarte mult si este una dintre cele mai intelepte animale. Are rol de protector al caminului si este aducator de noroc. Unul dintre cele mai renumite obiecte care aduc noroc trebuie asezat la inaltime, intrucat se considera ca are nevoie sa ii fie recunoscute si apreciate virtutile si nu se aseaza niciodata cu fata spre usa de la intrarea in casa.

Acvariile cu pesti sunt iarasi un element bun pe care puteti sa il aveti in casa intrucat atrage prosperitatea si asigura buna intelegere intre membrii familiei.

Magazinul nostru online va asteapta cu o multime de produse Feng Shui 2017

Clopoteii sunt un element foarte indicat pe care trebuie sa il alegeti dintre toate aceste produse Feng Shui 2017 deoarece sunt aducatoare de noroc. Au darul de a aduce in casa fluxuri de energie pozitiva si au puterea de a purifica locuinta.

Chiar si cheile sunt un element considerat a aduce noroc si cel mai recomandat este ca acestea sa fie in numar de trei. Se crede ca cheile sunt deschizatoare de usi. Nu este necesar neaparat sa fie functionale, le puteti purta cu dumneavoastra sau sa le agatati undeva prin casa. Astfel de produse Feng Shui 2017 sunt doar cateva din ce poate sa va ofere magazinul nostru online. Puteti vedea toate produsele noastre in magazinul nostru online www.cadouri-selecte.ro

Aceste produse Feng Shui 2017 vor fi un izvor de noroc in propria dumneavoastra casa. Avand grija ca ele sa fie plasate in locuri strategice veti putea aduce acasa toate energiile pozitive pentru a va inconjura de ele.

Summary

Add your wiki text here.

Not logged in. Log in

squirrel's community wiki

This is FlexWiki, an open source wiki engine.

Change Style

Recent Topics