Hide Changes Hide Changes
Edit Edit
Print Print
Recent Changes Recent Changes
Subscriptions Subscriptions
Lost and Found Lost and Found
Find References Find References
Rename Rename
Administration Page Administration Page
Topic Locks Topic Locks

Search

History

7/18/2014 6:52:39 AM
-86.125.60.251
7/18/2014 6:51:31 AM
-86.125.60.251
7/18/2014 6:50:08 AM
-86.125.60.251
7/18/2014 6:48:30 AM
-86.125.60.251
List all versions List all versions

RSS feed for the SquirrelWiki namespace

Surse de fintare nerambursabila
.

Check out the formatting tips on the right for help formatting and making links.

Use the template below:

Summary

Add your wiki text here.

Accesare fonduri europene – o oportunitate excelenta

Obtinerea fondurilor in actualul climat economic este o provocare pentru orice persoana fizica sau companie, de aceea este intelept sa cautam in foarte multe locuri sfaturi utile. Exista resurse extraordinare disponibile pentru toate companiile si persoanele fizice din Uniunea Europeana (UE).

Cand vine vorba de accesare fonduri europene, discutam de o sursa care este adesea trecuta cu vederea, adesea fiind vazuta ca un proces birocratic inutil ce in final ar putea duce la pierdere de timp si resurse in van. Insa cu cantitatea potrivita de timp si planificarea dedicata procesului, poate functiona ca o sursa incredibil de valoroasa de finantare.

1. Afla ce surse de finantare sunt disponibile aici

Exista doua tipuri de fonduri disponibile: fonduri UE structurale si granturi UE. Fondurile Structurale includ Fondul Social European (ESF) si Fondul Regional de Dezvoltare Europeana (ERDF), acestea fiind tintite catre sprijinul social si restructurarea economica.

Granturile UE sunt date pentru proiecte si activitati in relatie cu politele UE. Exista granturi / accesare fonduri europene pentru diverse sectoare ale industriei si economiei, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Afla mai multe despre programele de finantare pe Consultanta Afacerilor

2. Cauta consultanta

Exista foarte multi oameni care sunt dispusi sa te ajute cu proiectul pe care il derulezi. Nu iti fie frica sa pui intrebari. http://cadyson.ro iti ofera toate detaliile necesare, fara sa fie nevoie sa participi la evenimente, sesiuni de training sau seminarii. Este un adevarat centru de informare si consultanta care te poate ajuta enorm cand vine vorba de accesare fonduri europene.

Exista foarte multi oameni care sunt dispusi sa te ajute cu proiectul pe care il derulezi. Nu iti fie frica sa pui intrebari. Consultanta Afacerilor iti ofera toate detaliile necesare, fara sa fie nevoie sa participi la evenimente, sesiuni de training sau seminarii. Este un adevarat centru de informare si consultanta care te poate ajuta enorm cand vine vorba de accesare fonduri europene.

3. Verifica conditiile de finantare

Indata ce ai gasit un potential fond pentru tine sau organizatia ta, nu pierde timpul in pregatirea proiectului fara:

• Sa citesti conditiile si indrumarile proiectului pentru a vedea daca compania ta este eligibila pentru a aplica pentru finantare

• Sa verifici durata proiectelor. Programele UE dureaza 7 ani si multe se pot schimba in perioada asta

• Sa te asiguri ca proiectul indeplineste toate cerintele

• Sa intelegi criteriul de selectie, din moment ce vei fi responsabil pentru livrarea celor scrise in proiect.

Not logged in. Log in

squirrel's community wiki

This is FlexWiki, an open source wiki engine.

Change Style

Recent Topics