Show Changes Show Changes
Print Print
Recent Changes Recent Changes
Subscriptions Subscriptions
Lost and Found Lost and Found
Find References Find References
Rename Rename
Administration Page Administration Page
Topic Locks Topic Locks

Search

History

7/25/2014 9:49:17 AM
-86.125.60.251
7/18/2014 7:21:12 AM
-86.125.60.251
List all versions List all versions

RSS feed for the SquirrelWiki namespace

Taiere laser servicii oferite de Terqua
.

Check out the formatting tips on the right for help formatting and making links.

Use the template below:

Summary

Add your wiki text here.

Terqua, companie romaneasca cu capital german, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de taiere laser, anunta extinderea portofoliului de sisteme laser.

Compania foloseste ultimele tehnologii in domeniu, motiv pentru care constructiile din orice sector al industriei sunt mult mai usor de modificat. http://Terqua.ro este un jucator important pe piata inca din anul 2000, oferind clientilor sai servicii variate precum taiere laser, cu plasma sau oxigaz, indoire, sanfrenare si prelucrari metalice. Cu filiale in 3 zone diferite ale tarii – Braila, Poiana Mare si sediul din Ploiesti, compania are 375 angajati calificati ce folosesc utilajele noi la capacitate maxima pentru a asigura servicii de inalta calitate.

Serviciile pe care le ofera Terqua reprezinta cu adevarat o inovatie in Romania, taierea cu laser reprezentand debitarea unor materiale dure in bucati si forme cu dimensiuni adecvate pentru prelucrarea lor ulterioara in constructii. Inovatia consta in faptul ca procesul asigura o precizie extraordinar de mare, de pana la 0.1 milimetri, mult mai eficienta decat cea tipica, de debitare cu plasma sau oxigaz. Pe langa toate astea, viteza de taiere este foarte mare, ceea ce asigura o productivitate mare si costuri mici. De altfel, pana si operatiile de debavurare, polizare sau gaurire sunt scoase din ecuatie, piesele ajungang mult mai rapid la faza de montaj.

Terqua utilizeaza procesul de sanfrenare pentru contururi complexe, indiferent ca sunt interioare sau exterioare, totul executandu-se cu ajutorul unui robot industrial Kuka. Se pot prelucra piese de 5.000mm, iar robotul de sanfrenare poate prelucra contururi cu unghiuri intre 15 si 75 de grade.

Despre Terqua

Compania Terqua este un important furnizor de solutii de taiere laser din Romania. Printre serviciile oferite de Terqua se numara: debitare cu laser, plasma sau oxigaz, sanfrenare, frezare, indoire tabla si montaj. Produsele obtinute se adreseaza industriilor telecom, alimentara si energetica, dar si tuturor celor care doresc obtinerea unor produse de mare precizie, intr-un timp foarte scurt.

Not logged in. Log in

squirrel's community wiki

This is FlexWiki, an open source wiki engine.

Change Style

Recent Topics