Hide Changes Hide Changes
Edit Edit
Print Print
Recent Changes Recent Changes
Subscriptions Subscriptions
Lost and Found Lost and Found
Find References Find References
Rename Rename
Administration Page Administration Page
Topic Locks Topic Locks

Search

History

4/1/2015 1:33:05 PM
-86.121.26.143
3/28/2015 6:22:52 AM
-5.12.216.88
3/28/2015 6:19:30 AM
-81.94.204.227
3/28/2015 6:18:23 AM
-81.94.204.227
3/28/2015 6:17:33 AM
-5.152.201.75
List all versions List all versions

RSS feed for the SquirrelWiki namespace

pliante la preturi faraconcurenta
.

Comunicarea este, astazi, un factor cheie pentru o companie, mai ales daca vorbim de o companie noua. Mijloacele de promovare sunt numeroase, avantajul stapanirii lor fiind unul dintre secretele unei companii de succes. Pentru o comunicare completa, prezenta in online este tot atat de importanta ca si cea in offline acolo unde noi, myprint.ro, suntem mereu prezenti cu solutii specifice si idei inovative. Noi venim in ajutorul vostru cu o gama completa de servicii pe care le puteti transforma in oportunitati.

Myprint advertising este o firma unde creativitatea si eficienta unei echipe tinere si pasionate se intrepatrunde frumos cu seriozitatea si calitatea produselor oferite. Am pornit pe acest drum animati de sentimente de o factura inalta, continuam cu seriozitatea unui profesionalism desavarsit. Mai concret spus, realizam toata gama de printuri necesare unei bune promovari a companiei dumneavoastra. Produse precum carti de vizita, mape de prezentare, calendare personalizate, coli cu antet, brosuri, flyere, afise etc sunt completate de servicii de indosariere, laminare, plastifiere sau multiplicare CD/DVD. Colaborarea directa si permanenta dintre departamentul nostru de relatii cu clientii si reprezentantul companiei dumneavoastra intotdeauna va gasi un teren fertil pentru idei noi. Printul digital ofera tot timpul noi si noi posibilitati de promovare si de comunicare eficienta, noi posibilitati de intarire a imaginii de succes de care va veti bucura, pentru ca profitabilitatea oportunitatilor oferite astazi isi va arata roadele in viitor.

Ne puteti gasi cu usurinta la adresa myprint.ro unde categoria „contacte” va va pune in legatura directa cu noi prin mai multe modalitati. De ce activam pe internet? Pentru ca aici este locul de intalnire al celor cu un puternic spirit antreprenorial si o intelegere corecta a concurentei. Nu suntem singurii care ofera astfel de servicii dar suntem cei mai buni. Portofoliul si oferta noastra de preturi vorbesc de la sine.

[//en.wikipedia.org wikipedia]

Not logged in. Log in

squirrel's community wiki

This is FlexWiki, an open source wiki engine.

Change Style

Recent Topics